pondělí 26. listopadu 2012

Last Week

Ahoj,
pokračuji v zajímavostech a milých věcech za uplynulý týden. :) Zároveň připojím takový malý přehled, co je u mě nového.

1. Výhra u Labradoory
Moc mě to potěšilo, první soutěž, co jsem tu na blozích vyhrála, takže radost veliká! :) Labradooře tímto mnohokrát děkuji za možnost vyzkoušet Hydratační make-up
od Gabrielly Salvete a slibuji, že recenze bude brzy! Zatím jsem mile překvapená, vypadá
to nadějně a možná jsem našla nového favorita mezi lehkými make-upy, ale nebudu předbíhat. :) Výhra přišla již v pátek, ale díky naší vesnické poště (můžeme si pro zásilky chodit až druhý pracovní den od přijetí balíčku místní poštou... ťuky ťuky na čelo) jej mám doma až dnes.

2. Ranní dávka cukrů
Když se ráno probudím a vylezu z postele, tak jsem ráda, že to se mnou zas nešvihne zpátky. Abych vydržela, dopuji se každý nový den čtvrt litrem studeného mléka s banánovým Frapkem (chci zkusit i jahodu) nebo kakaem. To mě spolehlivě probudí, postaví na nohy
a zaručí, že se do snídaně nikde nesložím. :) A hlavně je to rychlé a chutná mi to (jsem
na sladké)! Netvrdím, že je to vrchol zdravé výživy nebo tak něco, ale pro mě je můj hrnek ňamky jediným osvědčeným a rychlým (hodinu na kafe nemám, ani mi moc nechutná) řešením.

3. Balea: Antibakteriální gel na ruce
Koupen dnes, jsem na něj zvědavá. Taková pojistka do kabelky, pro lepší pocit.

4. Revalid: Nutri-Repair Treatment
Přípravek na zlepšení kvality vlasů. V podstatě je to jakási maska s pantenolem a dalšími složkami, které mají výrazně regenerovat a posilovat vlasy a především konečky (moje
65 cm dlouhé copy to už zoufale potřebují, nůžek se bojí). :) Tak uvidíme, zatím jsem po pár použitích spokojená. Po delším používání bude recenze.

5. Řasenka Diamante od Gabrielly Salvete
Dost výrazně šlape na paty mé dosud uctívané Imperialce od Dermacolu. Má zvláštní kartáček s různě dlouhými hroty, který pojme jak krátké, tak dlouhé řasy, prodloužení
i zhuštění je téměř dokonalé a vydrží i slzy, odzkoušeno. :D Byla mi poslána přímo Gabriellou Salvete na testování (ne v souvislosti s blogem, ale recenzi určitě napíšu).

6. Přišly první skoromrazy...
...a mé rty a koutky trpí. Takže se snažím hojit, jak jen to jde, na stole mám cca 7 druhů "matlátek" a střídám podle fáze rozpraskání. Naštěstí se to už lepší.

7. Končí jedno období mého života
To sice vůbec není kosmetická nebo "životněstylová" věc, ale můj blog to pravděpodobně nemálo ovlivní. Bohužel se budu muset na nějakou dobu přestěhovat a budu zřejmě
bez internetu. Nevím za jak dlouho a nevím na jak dlouho. Každopádně na články nezanevřu a když se na internet nějakým zázrakem dostanu, zkusím něco zveřejnit. Z té situace jsem teď sama trošku mimo a vůbec nevím, co bude, ale doufám, že se všechno vyřeší a bude dobře.


Snad se máte lépe než já (poslední zprávu jsem se dozvěděla až během psaní tohoto článku)
a užíváte si zimy. Já si jdu udělat hrnek něčeho teplého na povzbuzení. :)
Runa

4 komentáře:

  1. Milá Runo, to je spousta zajímavostí a novinek! Hlavně ti přeju, aby stěhování proběhlo bez problémů (už jsem se stěhovala asi 12x, tak vím, že to není zrovna legrace), a ať nejsi bez internetu (a tím pádem my bez tvých článků) moc dlouho! ;-)
    Tvá denní dávka cukrů mě taky moc zaujala. Já jsem tedy vyloženě "kávový typ", ale okamžitě jsem dostala chuť na "mléčnou změnu" ;-).
    Vivi

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju, Vivinko. Taky jsem se stěhovala už 5x, teď to bude po šesté a vím, že ne naposledy. Je to vyčerpávající, ale snad to zvládnu i s těmi důvody, proč to tak je. Děkuju za podporu.
      Ono mléko není úplně to nejlepší po ránu, někde jsem četla, že bílkoviny pak "uspávají" člověka při dopolední činnosti. Ale jednak když se zamyslím - to krabicové mléko, co běžně pijeme, má asi s mlékem plným bílkovin společný jen název a barvu. :D A za druhé - mě opravdu probudit dokáže, snad i tím, že je chlazené. :)
      Krásný den přeju :)

      Vymazat
  2. ja teraz ficim s ranajkami na makovke:), z tolkeho studeneho mlieka by mi momentalne teraz bola este vacsia zima. Ozaj a preco sa stahujes...ak nechces nemusis to pisat, len ma to tak zaujima...som zvedava dusa;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Evie, omlouvám se, že odpovídám až teď. Problémy v přítelově práci a to, že já práci stále sháním, nás donutilo se na nějaký čas přestěhovat každý zvlášť. Snažíme se to zvládnout a snad se to brzy zlepší. Děkuji za komentář a měj se krásně. :)

      Vymazat

Děkuji za Vaše komentáře! :)

Díky moderování komentářů si KAŽDÝ přečtu a žádný nepřehlédnu, žádný mi neunikne. :)