neděle 19. května 2013

.:BeFit:. Hříšný 10. týden!

Ahoj,
tak se poctivě celé dva týdny snažím, abych vám tu mohla napsat něco pozitivního. Včera jsem dělala plněné papriky a snaha je "v kýblu". :D

Moje porce (stydím se!)

Vidím to tak, že ode dneška si naordinuji úplně jiný režim, než jsem jela doteď, jelikož jsem vyčetla spoustu nových věcí ohledně cvičení, stravování a detoxu organismu. S touto rubrikou se na nějaký čas odmlčím a až budou opravdu vidět výsledky, sepíšu delší článek, co a jak se se mnou dělo (budu si pečlivě zapisovat pokusy), abych vás tu neotrávila slabými dvoutýdenními plky o ničem.

Tudíž na nějaký čas naposled:

10. týden


                                 skutečně             ideálně             postup

         Výška:            165 cm                        165 cm                      0
         Váha:              54,7 kg                        49 kg                       -0,1


         Hrudník:        88 cm                          87 cm                        0
         Pas:                  61 cm                           59 cm                       -1 
         Boky:               95 cm                          89 cm                        0


         Paže:                25,5 cm                       24,5 cm                   0
         Stehna:           54,5 cm                       49 cm                      -0,5
         Lýtka:              37,5 cm                       34 cm                      -0,5


Snaha se i přes včerejší hříšný oběd docela vydařila a (hodně) pomaloučku se blížím
k cíli, z čehož mám samozřejmě radost. Váhu si tak nějak stále držím (bohužel), to je asi
tím, že vypiju málo tekutin. Další bod pro změnu. Chtěla bych si zacvičit opravdu každý den, což eliminuje stavy jako "čekám až na středu/neděli", "sice je středa, ale dám to zítra"
a podobně. Nic dlouhého a drastického, pár minut, rozehřátí, posílení a protažení.

Mějte se moc krásně a všem, kdo cvičili také, přeji spoustu pevné vůle a dobrý pocit!

13 komentářů:

  1. Milujem plnenú papriku! :)
    Ja som tiež začala nedávno cvičiť, no niežeby som potrebovala schudnúť, skôr len spevniť do plaviek, ale tým, že mám rýchly metabolismus som ho tým cvičením ešte urýchlila a začala nechcene chudnúť, takže som s tým musela prestať :( Maximálne si idem už len zabehať alebo na korčule ...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky je miluju. Dlouho jsem je neměla, proto ta porce. :D Taky mi pak nebylo uplně dobře. :D

      Jé, tak rychlý metabolismus by ti mohla většina dívek a žen závidět! Pokud chceš zpevnit tělo bez hubnutí, zkusila bych třeba jógu nebo něco podobného. ;)

      Vymazat
  2. Když koukám na Tvé ideální proporce a na tvé momentální proporce. Tak mě těší, že Tě mohu použít jako novou hecovací kolegyni. Moje momentální kolegyně se na to vykašlala. Tak je super, že mám hned náhradu. :D. Jsem na tom proporčně hodně podobně. Též se každý týden měřím, abych neztratila motivaci. Zatím na to nemám čas, ale k večeru až si splním povinnost si pročtu komplet tohle vlákno a jsem zvědavá, jaké metody používáš. Každopádně držím palce!!! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Inu, metod se moc nedržím, ale zkoušela jsem už tolik "technik" a stylů... U ničeho dlouho nevydržím, jelikož nemám "hecovací kolegyni", jak píšeš. :D Hlavně jsem odkládací typ, takže - v pondělí, příští měsíc, až tu bude uklizeno, až po nemoci, atd. Teď jsem na tom byla týden fakt nedobře po zdravotní stránce, ale mám chuť po tom válení se konečně něco dělat. :)

      Vymazat
    2. Tomu docela rozumím. Také jsem to tak mívala. Pak jsem měla možnost shlédnout pár přednášek od Michala Hanuše, mluví o překonání se a mobilizaci energie v těle. Když se člověk vydrží překonávat měsíc, nastaví si to jako standard. Třeba jako kuřáci - i když si pořád stěžují, že nemají peníze. Na cigarety si je vždycky najdou. :). Takže když se mi opravdu nechce cvičit, tak si aspoň pustím muziku a hodinu tancuju, kroutím zadkem a skáču :D. Bohatě stačí 20 minut denně. A když už nemůžu, tak si představuju, že každý další dřep je cca 10g dolu. Asi to tak není, ale já si to říkám :D. Chceš hecovat? Já umím být dost otravná :D

      Vymazat
    3. Asi mi tě něco seslalo, protože mám hned chuť začít. :D U mě je to přesně tak, že potřebuju zajetý řád, jinak se mnou nic nehne. Jsem nejhorší kombinace žrouta a lenocha (na to, musím zaklepat, vypadám ještě dobře). Mozek říká - jdi něco dělat, za hodinu na to vlítneš, ale pak se sepne ta páčka, co mi přikáže si lehnout s něčím dobrým a koukat na jeden díl seriálu, druhý, třetí,... Nemám vůli. :D Tím pádem ani fyzickou sílu a odolnost a je to jedno s druhým - čím víc unavená jsem, tím se mi nic nechce dělat, čím víc nic nedělám, tím víc jsem pak unavená, když se jen pohnu. Chce to režim a žádné "až zítra". Hudbu jsem přestala poslouchat, ani nevím proč, takže díky za připomenutí, to mě snad trochu donutí. :)

      Vymazat
    4. Můžeš si za to sama. Na mém blogu jsi úplně první čtenář, kterého neznám osobně. Což mě dost překvapilo, že to opravdu někdo čte a že se mu to líbí. Dost mě to nakoplo a tak jsem se šla podívat k Tobě, co jsi vlastně zač. Máme hodně společného. Víc než bych u holky čekala :D, moc s nimi nevycházím :D. Přesně to, co popisuješ je ukázka zamrzlé energie. Doporučuji: http://www.geniusacademy.cz/ Tenkrát mi to pomohlo něco změnit. Jen se připrav na to, že se tělo bude bránit, ale po měsíci překonávání budeš mít vyhráno :). A je to nádherný pocit! Tak šup! Šup! Vstávat a cvičit :D

      Vymazat
    5. Díky, koukám na to a připadá mi to dost nereálné. O to větší chuť mám to zkusit. :) Takže už vím, jak strávím dnešní večer. :) Jinak k těm společným zájmům - taky šiju, i korzety, šermovala jsem, jezdila na koních, psala básničky, zpívala a hrála v kapele, kvůli dobovým kostýmům jsem šla studovat historii,... Na tebe jsem narazila náhodou nějak na FB a po zjištění, že máš blog, jsem se přidala k čtenářům. A víš proč? Protože všechno tohle, co jsem vypsala, jsem záhadným způsobem opustila a ty mi to připomínáš. ;)

      Vymazat
    6. Jé, to mi přijde až neuvěřitelné :). Já se k tomu všemu pomalu dopracovávám. Na korzet jsem si zatím netroufla. Zpívat neumím a kapelu zatím hledám :D. S tím mě teď docela nakopáváš ty. Na co hraješ? V jaké kapele? Koukla bych se, jestli máte někde nahrávku :). Třeba se k tomu ještě vrátíš. Jak se zmobilizuje energie, tak máš najednou času, že nevíš co s ním :D.

      Vymazat
    7. Dřív jsem hrávala právě, jak jsme šli všichni na VŠ, tak se obě kapely rozpadly. Jedna byla čistě folková, hlavně takové ty skotské a irské tradicionály a druhá taková směska žánrů od rocku, folku až třeba po lehčí metal. Noty neumím, takže jsem obstarávala flétny a perkuse. :D Nahrávky z té doby takřka neexistují, někde mám něco ze zkoušek, ale kdo ví kde. Byli jsme spíš takové "cvičné" kapelky a moc nikde nehráli. Vrátila bych se ráda, ale už nejsou ty lidi, kteří by do toho se mnou znovu šli. A bohužel já jsem taková stydlivka, že ani nikoho neoslovím, protože si nemyslím, že jsem na takové úrovni, že bych si to mohla dovolit. :) A ten čas bych potřebovala. Jako já ho mám docela dost, ale neumím ho využít, tak snad se to naučím. :) Fakt děkuju za to postrčení!
      Jinak korzet byl první věc, kterou jsem ušila, když jsem si koupila stroj. Fakt na tom nic není, pokud máš trošku prostorové vnímání a základy šití, což máš víc než dost, jak jsem koukala. :) Určitě to zkus, jsi šikovná a stopro se ti to povede. :)

      Vymazat
  3. Děkuju, možná to zkusím. Jen musím prozkoumat ty materiály na vyztužení a tak. Na to jsem trochu líná :D.
    Koukám, že máme opravdu společného víc, než se dá vyčíst. Sama si nevěřím na to, abych se ozvala už zaběhlé kapele. Ale ráda bych s někým hrála. Odkud jsi? Přes prázdniny si dodělám zkušebnu. Kdybys chtěla se nějak domlouvat soukromě, tak klidně napiš na FB, když už víš, která jsem :).

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Vaše komentáře! :)

Díky moderování komentářů si KAŽDÝ přečtu a žádný nepřehlédnu, žádný mi neunikne. :)