sobota 1. června 2013

.:Random:. Květen

Ahoj,
brzy už bude zase článek o kosmetice, dávám si do pořádku celou skříňku a objevila jsem poklady, takže se máte na co těšit. :) Dnes si ale dáme zas nějakou tu směsku fotek.
Začneme jídlem. Rychlá pánev - špagety s kukuřicí a mrkví a zeleninka restovaná na másle. K tomu jako bonus dva dílečky hermelínu. :)



 Tak už jsem taky neodolala a ochutnala jsem banánky v bílé. Musím říct, že je to
"nebe v hubě", ale kdo nemusí extra sladké, ten asi zapláče. :D


Na bánánkách v čokoládě jsem si pochutnávala i v jiné formě - mléko od Müllera zbožňuji ve všech příchutích (kromě čokoládové, to si radši udělám studené kakao...). Capri-Sonne je moje mládí. Můžu se utlouct po příchuti Mystic Dragon s dračím ovocem, miluji ho!


V tomhle smutném počasí pomůže zahřát jen zásoba svíček z IKEA. Ty moje jsou ve vůních kokosu, růže s konvalinkou a vanilkové zmrzliny, mňam! :)


Nakonec tu mám svoji každodenní radost v podobě čerstvých bylinek. Zasela (pažitka, petržel) a zasadila (bazalka, rozmarýn) jsem je asi před týdnem a půl a každý den je okukuju snad co hodinu a usmívám se na ně, aby pěkně rostly. :) Jen nevím, co se mi stalo s tím šnytlíkem. Jak kdyby si to v půlce rozmyslel a rostl do strany. :D


Zajímalo by mě, co dělá nebo dělalo v květnu radost vám. :) Napište mi do komentářů, na čem jste si pochutnali, co hezkého pro vás někdo udělal (nebo vy sami pro sebe!) a z čeho jste se těšili. Jsem moc zvědavá! :)

Krásný den

16 komentářů:

  1. Pěkné fotky:)
    Já mám taky strašně ráda mléka od Müllera, ale naopak čokoládové patří k mým nejoblíbenějším.. :D
    A bylinky si taky pěstuju, ještě řeřichu, ta je taky výborná :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju. :) Já mám to čokoládové taky ráda, ale přijde mi líto dávat ty peníze za něco, co si můžu udělat doma. Řeřichu taky plánuju, jen na ni ještě není místečko. :) Dál mám na balkoně meduňku (jestli chudák po těch deštích nechcípne) a chtěla bych levanduli, šalvěj a mátu. :) A máš pravdu, že je řeřicha výborná, mám ji ráda na krajíci chleba s máslem nebo na bramborové kaši. :)

      Vymazat
  2. Milá Runi, já se zase usmívám na tvém blogu (ale né proto, abys pěkně rostla, ale proto, že je to tu moc milé).
    Máš úžasné radosti! Banánky v bílé čokoládě? Waw, to je pro mě úplná novinka. A jsi skvělá zahradnice, když se tvým bylinkám tak dobře daří (a ten rošťák, který roste do strany, se časem určitě napřímí) ;-).
    PS: ještě ti chci moc poděkovat za nejmilejší komentáře na mém blogu. Ani nevíš, jak velkou z nich mám radost. Jsi zlatíčko. ♥ ♥ ♥

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju, Vivinko, jsi hodná! :) Pokud máš ráda sladké, banánky zkus, je to labůžo. Prý mají ještě nově jahody v čokoládě a pomeranče. Snad to není "limitka", jelikož jsem se zamilovala...
      Šnytlíček už si to nejspíš rozmýšlí, asi to byla moje chyba, když jsem na ta semínka dala velkou vrstvu hlíny a jemu se to nelíbilo (hodně ji vytlačoval z kelímku). Snad se mu bude dařit líp, všechny rostlinky pěkně otáčím, aby nebyly nahnuté jen k jedné straně za sluníčkem. :)
      Já Tvůj blog zbožňuji a i když nekomentuji uplně všechno, tak všechno poctivě čtu, jelikož mi vždycky vykouzlíš úsměv na tváři a projasníš sebehorší den, Vivinko. Opravdu Tě mám ráda! :)

      Vymazat
  3. Zásobu svíček z IKEA musím doplnit, už i došly :)
    Jinak moc hezký blog, odedneška sleduji a těším se na další články:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuji! :)
      Tyhle svíčky jsou parádní - za málo peněz hodně muziky. A navíc z nich zbydou ty skleničky. :)

      Vymazat
  4. Skvělé fotky :) Teď jsem dostala neskutečnou chuť na špagety :D

    www.christinewait.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  5. ja zboznujem Muller mliecka, mnam mam ich strasne rada poobede, ked potrebujem zasytit hlad :)

    Inak ak ta zaujimaju moje oblubene majove vyrobky najdes ich tu:
    http://biancaprincipessa.blogspot.sk/2013/06/oblubene-vyrobky-maj.html

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky je mám strašně ráda. Sice si je kvůli ceně nemůžu dopřávat často, ale jednou za čas je to moc fajn. Ať žijou akce a slevy! :D

      Vymazat
  6. ja si polievam zase kazde rano bazalku a avokado, najnovsie sa k nim pridala aj pazitka:)

    OdpovědětVymazat
  7. Mám tyto typy článků moc ráda:-) krásné fotky, hezký večer:-))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju moc. :) Já je mám taky ráda a strašně ráda je vytvářím, ale poslední dobou už to trochu přeháním, tak nasadím něco kosmetického. :))

      Vymazat
  8. Banány v bílé rozhodně musím zkusit!! :O

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nakoupím si je do zásoby, kdyby náhodou nebyly napořád. :) :D

      Vymazat

Děkuji za Vaše komentáře! :)

Díky moderování komentářů si KAŽDÝ přečtu a žádný nepřehlédnu, žádný mi neunikne. :)