úterý 30. července 2013

.:Nails:. Little Mermaid

Krásný den,
ráda bych Vám ukázala jeden z mých nejoblíbenějších laků na nehty a variaci, ke které mě inspiroval. :)



Essence Colour & Go v odstínu 77 In style je lak na nehty ze starší edice ještě v 5 ml lahvičce. Má překrásnou tmavou petrolejovou barvu s lehkým shimmerem. Osobně tyhle metalické odstíny můžu. :)
Štěteček má malý plošší, konzistence je parádní - ani tekutá ani moc hutná. Dobře se nanáší, nezvýrazňuje tahy štětečkem a zasychá průměrně rychle. Výdrž je obstojná, ale to já moc neposoudím, protože mně vydrží laky obecně dlouho. Když použiju top coat Gel-look od Essence, jako v tomto případě, manikúra mi zůstane ve skvělém stavu přes týden (při běžných činnostech). Sice to schne asi půl století, ale zas je to vážně na dlouho. :)
Ráda si s tímto lakem hraji v různých kombinacích a obrázcích (teď jej mám na jako květinu na pistáciovém podkladu). Pořídila jsem jej ve výprodeji asi za 30 Kč.
Tentokrát jsem zkusila kombinaci dvou barev, které jsem dala název Little Mermaid. Na špičky jsem nanesla polský lak Da Vinci od Vollaré Cosmetics, odstín 248. Mají ho u nás Vietnamci za 18 Kč a zatím se mi zdá dobrý. Používám jej hlavně pro nail art, ale zkoušela jsem ho i přes celý nehet na nohou (a pak jsem vypadala jak žabička, haha). Jako top coat jsem zvolila tradičně Essence Gel-look.


Co vy a "zelené" laky na nehty? Troufnete si občas, nebo je to pro Vás až moc velká výstřednost? :)

2 komentáře:

Děkuji za Vaše komentáře! :)

Díky moderování komentářů si KAŽDÝ přečtu a žádný nepřehlédnu, žádný mi neunikne. :)