pondělí 4. listopadu 2013

.:Recenze:. Astor, Soft Sensation Lipcolor Butter

Krásný den všem milým čtenářům,

v poslední době bylo venku opravdu pěkné počasí a mě dost štve, že jsem ho viděla pouze za okny kanceláře... Jezdím totiž ráno za tmy a večer se za tmy vracím. Chtěla jsem se konečně pořádně projít, nabrat energii ze sluníčka, nechat se ošlehávat chladným, ale příjemným podzimním vánkem a těšit se, až se budu brodit kupami barevného listí. Nepovedlo se, u nás už mrzne, až to praští. Budu doufat,
že aspoň nějaký víkend bude trošičku slunečný, abych se na tu procházku vydala, i když budu mrznout snad i zevnitř. (Taky nemáte rádi zimu jako chlad? Roční období nemyslím - lyžovačku miluju!) :)
Chtěla jsem vám ukázat jednu moc příjemnou věcičku, která se k podzimu více než hodí. A to jak barevně, funkčně, tak i vůní. Tou věcičkou je Soft Sensation Lipcolor Butter od Astor. Musím říct, že tuto kosmetiku jsem v drogerii vždy míjela, protože mi nepřišla ničím zajímavá (hodně dám
na balení produktu :)). Každopádně tímto výrobkem, který jsem vyhrála v jejich soutěži na FB, si mě získali.

Štěstí jsem měla na krásnou podzimní barvičku, která mi (samolibě doufám) sluší. :) Jsem neutrální typ (spíše chladný než teplý), takže se mi odstín perfektně hodí k pleti. Odstín se jmenuje 008 Hug Me
a já bych se s ním opravdu nejraději pořád mazlila! :) I když je trošku "teplý" a obsahuje malinké zlaté třpytečky, sluší i mírně chladnému typu (pořád si zarytě myslím, že jsem tmavá zima).
Musím říct, že mi tenhle mazlík úžasně voní! Sladce a přesto jemně. Jako vanilkový cukr. Vůně není silná, musím si pomalu čmárnout na nos, abych ji ucítila v plné kráse. Ze rtů ji necítím skoro vůbec. Roztírá se krásně, ale až po tom, co se lehce zahřeje o rty. Přestože mám rty hodně suché, dokáže
je krásně zvláčnit, což jsem tedy po pravdě moc nečekala. Bála jsem se zvýraznění suchých míst
a žmolkování barvy, což se ale překvapivě nekoná, naopak. Když už jsme u pigmentace, tak ta je
na máslíčko slušná, si myslím. Rty mi dost zvýrazní, i když vše je v přirozených mezích. Každopádně
se hodí více k jednodušeji nalíčeným očím. Výdrž není úplně nejhorší, ale žádné zázraky nečekejte,
je to pořád máslo... V kanceláři se suchým vzduchem, ve které pracuji, je to můj nepostradatelný společník. Jednou za hodinku až dvě přetřu, rty tím zabarvím a zároveň zvláčním. Zvládne i trochu toho upíjení čaje/kávy a lehkou svačinku, nevymizí úplně. Vzhledem k tomu, že pro mě je to čistě kancelářská "pomůcka", výdrž od něj ani nečekám a naprosto mým potřebám vyhovuje.

Balení je plastové, máslíčko se vysouvá kovovým koncem. Nic moc extra (jak jsem psala, nechám
se utáhnout na krásné provedení). Barva z obalu se docela stírá, ale to mi ani moc nevadí. Vzhledem
k tomu, že je ho v tubičce poměrně dost (4,8 g) a neubývá tolik, jak bych čekala, myslím, že mi nějaký čas vydrží. Až mě poslední jeho zbytečky opustí, určitě si do kanceláře koupím nový. :) Možná budu přemýšlet o jiné barvě, možná to opět vyhraje právě tento, tím se sama nechám překvapit. Každopádně za cenu cca 169 Kč je to, myslím si, parádní produkt pro ty, co nehledají výdrž, ale spíš příjemnou hydrataci, lesk a trochu té barvy. A to se teď na podzim určitě hodí! :)

Máte máslíčko? Co na něj říkáte? Jste spokojené jako já? :)

4 komentáře:

  1. máslíčka mám dvě a jsem moc spokojená :) sama od sebe bych si je asi nekoupila, protože jsem si k Astoru zatím nenašla cestu, ale tyto máslíčka jsem si opravdu oblíbila :) už si brousím zuby na jeden nový odstín :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To mi povídej, taky jsem Astor přehlížela. Zajdu se podívat, jaké mají barvičky, protože bych moc ráda nějaké ještě pořídila. :) Tak pak určitě napiš, jaký sis koupila, budu se těšit na recenzi. :)

      Vymazat
  2. Je super! Dostala som ho teraz na Vianoce a veľmi a potešilo. Mám dokonca takmer ten istý odtieň. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Také mi přirostl k srdci, je moc fajn. :) Věřím, že s ním naděláš spoustu parády! :)

      Vymazat

Děkuji za Vaše komentáře! :)

Díky moderování komentářů si KAŽDÝ přečtu a žádný nepřehlédnu, žádný mi neunikne. :)